¿Eres la misma persona en redes sociales? Lou (Pixar, 2017) Spot AntiRumors INS Bernat Metge. Doctor Prats - Caminem Lluny (Videoclip oficial) XIULA - RISPECT (Anti-bullying Trap) Marcela, la inventora de palabras. Dad punishes daughter for bullying with a cold, long walk. Capítols - Fundació Montblanc. Nosaltres (Fundació Montblanc) Web del projecte audiovisual Veure capítols Plataforma educativa i audiovisual de convivència “Nosaltres” és la nova plataforma educativa de convivència que proposa Fundació Montblanc a les escoles de tota Catalunya per a treballar certs temes i valors amb els adolescents a l’aula a través d’un llenguatge molt actual: l’audiovisual.
Ha obtingut diversos premis en festivals: Fidewà Festival, Festival Fictícia de Webseries i en els Premis Oriana. En aquest cas, el format triat és el d'una webserie, que ja compta amb cinc primers capítols i va estrenar la seva segona temporada (ampliació de continguts) el 26 de novembre de 2018. La protagonista és la Laura, i la història s'inicia quan es publica una informació sobre ella en les xarxes socials que provocarà que els seus companys/es la assetgin i deixin de banda.
Tots els materials són gratuïts i resulta un recurs idoni per a cursos des de 5è de primària fins a Batxillerat. Inici del projecte, reconeixements i ampliació de continguts. ‘Nosaltres’: una websèrie per parlar de l’assetjament a l’aula - educabarcelona » educabarcelona. Enlarge La darrera sessió del projecte 'Nosaltres' a l'Institut Joan Fusté | Foto: Victòria Oliveres La Clara, la Maria, l’Andrea i la Míriam entren a la sala d’actes de l’Institut Joan Fuster, on les esperen – eufòrics – els alumnes de 1r d’ESO.
Elles són en realitat Aleyda Puerto, Raquel Fresno, Martina Roura i Alba Aloy, les actrius que protagonitzen, juntament amb Paula Jornet, la web-sèrie ‘Nosaltres’. Aquesta ficció audiovisual està produïda per la Fundació Montblanc per a la Promoció de la Dona i Atrápalo Social. Consta de capítols breus, d’entre 5 i 10 minuts, que tracten temes que preocupen als adolescents de 5è i 6è de Primària, ESO i Batxillerat, com ara l’assetjament virtual i escolar, la relació amb els amics, amb els pares o les xarxes socials, amb perspectiva de gènere. L’objectiu pedagògic que persegueix és que els estudiants parlin sobre allò que els preocupa i s’obri un debat.
Un format per treballar a l’aula que enganxa als adolescents. Abrazos. Avui, parlem d'abusos sexuals - Super3. How a girl and her bottle caps create friendships. Little Girl Makes Sure Nobody Is Alone at Recess. Danza de Bullying (acoso escolar) Corto contra el bullying. Pèl-roig - El cercle de l'assetjament. Red - A Feeln Original Short Film.
I'm Truly Sorry - El cercle de l'assetjament. No Juegues Conmigo - El cercle de l'assetjament. Tothom pot aturar l'assetjament. Sola. IES Guadalpeña. La noia invisible. Evan - El que no veiem. Amanda Todd's story (sub español) The Power Of The Words. Cortometraje "Yo no juego" (Bullying). Blender. Lou - Què hi ha darrera de l'assetjador? Piedra papel o tijera: Educación Emocional contra el Acoso escolar. AUTOESTIMA - Corto Oficial (Dirigido por Pep Filmmaker) Piensalo Antes De Publicar Algo. Grooming - Bon ús de les xarxes socials. Grooming - El peligro de las redes sociales.
Día de Internet 2018: #StopCiberAcoso. Campaña de sensibilización ciberacoso. MOVISTAR: Love Story, por un internet seguro. Cybermentores (cibermentores) Listen To Me - Short Film. LEVÁNTATE : NO PERMITAS EL BULLYING HOMOFOBICO ! The Bus stop (2017) Assetjament, abús i mala educació. Las mejores 5 películas y series para tratar el bullying. Bullying: Películas para trabajar en clase. El impacto de ver una escena de hostigamiento, donde los jóvenes no estén participando, los hace reflexionar; los chicos aprenden más de lo que ven, de lo que uno les dice.
Algunas de las películas que recomendamos pueden ser utilizadas en clase, según la edad. Se pueden ver completas o poner diálogos o pedazos de la película que sirvan como disparadores para reflexionar y hablar del tema en clase. Pueden también utilizarse para realizar talleres de sensibilización en las escuelas o para los padres de familia.
Algunas de las películas se las puede ver en familia y tratar el tema en el hogar. Todas son para reflexionar, trabajan la temática del bullying y las relaciones entre pares. Bullying (30 Minuts) Vídeo en català B-resol.