background preloader

Sulinet Tudásbázis

https://tudasbazis.sulinet.hu/hu

Related:  haberfelnerTávoktatás

Online tanulási lehetőségek I. rész A nap beosztása otthon Hogyan tudjuk megszervezni a napot, ha nem az iskolában vannak a diákok? Az online tartott órák több okból is hosszabbak, mint a valós életben: technológiai nehézségek, a tanári jelenlét és kontroll hiánya, a környezet zavarása stb. mind-mind befolyásolja az online oktatást, főleg ha nincs benne (sok) tapasztalatunk. Mérlegelnünk kell azt is, hogy mely esetekben célratörőbb a szinkron vagy aszinkron módszerek használata. Realika A Négy Alapművelet 1-4. osztály Problémát okoz a négy alapművelet megfelelő alkalmazása? Ez most mind valóra válhat! Ismerd meg Te is a A négy alapművelet 1-4. osztályosoknak című gyakorlóprogramot, amely 80 játékos feladatot tartalmaz.

Videóbeszélgetés Internet a tanórán - 2017. augusztus 6. Izgalmas eszköz a Flipgrid (ITT TALÁLHATÓ), ami új utakat mutathat az oktatásban. Sokat mondogattuk már, hogy a videómegosztók megjelenése legalább akkora forradalom, mint a könyvnyomtatás feltalálása volt és ennek következtében az élő beszéd, a mozgókép mint információforrás egyre jelentősebb lesz, míg az írott szöveg szerepe hátrébb szorul.

LearningApps - interactive and multimedia learning blocks Szorzótábla gyakorlás Mozaik Digitális Oktatás A kosarad üres Vásárlás Darab: 0 Összesen: 0,00 Kosaram Kiadvány katalógus Tankönyvkatalógus Oktatóprogramok □1 - Interaktív feladatlap, interaktív modul, interaktív óravázlat, interaktív tananyag - ingyenesen letölthető oktatási segédletek a Pedagógusvilágon Keressük meg a híres... interaktív modul, környezetismeret, magyar nyelv és irodalom, 4. osztály, a 165. Szuper Tudorka magazin 8-9. oldalához Mozgás a számegyenesen interaktív modul, matematika, készségfejlesztés, képességfejlesztés, 3. osztály Mozgás a számegyenesen interaktív modul, matematika, készségfejlesztés, képességfejlesztés, 1. osztály Magyarország megyéi interaktív modul, nyelvtan, magyar nyelv és irodalom, készségfejlesztés, 3-4. osztály Szókirakó interaktív modul, nyelvtan, magyar nyelv és irodalom, készségfejlesztés, 2. osztály

Edu365 - Regisztráció Az ingyenes Office 365 ProPlus programcsomagot keresed? Jó helyen jársz. Csak egy regisztráció, majd néhány kattintás, és már el is kezdheted használni. Ha van érvényes diákigazolványod, akkor a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak köszönhetően most 5 eszközre (számítógépre vagy mobilra) is letöltheted ezt a programcsomagot. A regisztráció előtt kérjük, olvasd el alaposan technikai útmutatókat! Készen állsz?

Related:  Történlem-linkgyűjteményAlkalmazások, eszközök magyarórákhozJól jöhet...