Saber-viure. Cultura Viva. Blog de Roser Claramunt. 10 estratègies per deixar de procrastinar i reduir l’estrès Utilitzar estratègies per deixar de procrastinar ens ajudarà a reduir l’estrès.
La procrastinació és l’hàbit de retrasar activitats, decisions o situacions pendents de forma recurrent. Evitem tasques que ens semblen més difícils, mentre fem altres tasques que ens agraden més o són més fàcils. Procrastinar o deixar les coses per més endavant de forma recurrent, genera malestar i incrementa l’estrès i ansietat, a més pot produir sentiments de remordiment, perquè el nostre cervell sap que arribarà el moment en què haurem d’enfrontar-nos a fer-ho, i perquè el cervell no pot deixar de pensar en el que està pendent de fer o decidir. Els motius per deixar de fer les coses per més tard poden ser diversos: cerca de la comoditat, por al fracàs, mandra, dispersió, excuses, excés d’optimisme respecte al temps, perfeccionisme, etc. Generalment, les persones que procrastinen de forma habitual ho fan no … Veure més » JUNTS PER AJUDAR A CRÉIXER ALS INFANTS PER A LA SOCIETAT DE DEMÀ. Un espai per a compartir i aprendre amb eines Web 2.0. Xxt! És un secret, el vols saber?
Guia Alumnes Primaria. Educació Emocional. Las intel-ligències múltiples.
Deixant petjades. 44 cortos para pensar la vida. Regina Pessoa:, 2005 História trágica com final feliz.
Brasil. 6:37 m. Titulada en inglés Tragic Story with Happy Ending, estamos ante un relato lírico y profundo sobre aceptación y comunión. Una niña pedalea a bicicleta por un camino rural mientras se oye cómo comienza el siguiente relato: “Había una vez una niña cuyo corazón latía más rápido que el de otras personas.” Aparece su corazón latiendo mientras avanza por el paseo.
La gente que se encuentra por el camino conforme entra en el pueblo, se le queda mirando. “Su corazón latía tan fuerte…” En su casa las cosas se mueven por la fuerza de su latido. Por la mañana un grupo de vecinos golpea su puerta para reprocharle el ruido que su corazón hacía. Coge la bicicleta y huye de la ciudad. “Nadie se dio cuenta de lo que pasaba y eso fue bueno para ella.” “Y un día…” Labre la ventana, se cae la toalla y unas alas salen de su espalda. Un pesado silencio invade a la ciudad y ni la gente ni los perros pueden ya dormir. "Donde tus sueños te lleven" de Javier Iriondo. Voz de Pablo Motos. Más de 1000 imágenes sobre Dia de la Pau en Pinterest. Albums archivés. La Granja. RECURSOS PER A L'EDUCACIÓ ESPECIAL. Curtmetratge que ens fa reflexionar sobre la manera com, de manera insconscient, els adults anem trencant la creativitat dels petits a partir del nostre dia a dia.
En ell es posa en dubte l’educació tradicional com a eina que té en compte les capacitats de cada nen/a i defensa la importància de potenciar les arts plàstiques i musicals entre els nostres alumnes. Molt recomable! Bonic i emotiu vídeo on se’ns mostra la importància de valorar el que som i el que tenim fugint de tot allò material i gaudint de les coses bones de la vida.
Un bon exemple per ensenyar als nostres alumnes a no jutjar els altres pel que tenen sinó pel que són. El final…sorprenent! JORGE SUAREZ PADILLA mestre de música d’una escola pública de Molins de Rei ha volgut compartir amb nosaltres un vídeo que, de ben segur, no us deixarà indiferents. Enllaç a la programació per treballar el conte “LES PARAULES DOLCES” a l’aula: Conte i recurs trobat al bloc “FULLS DE COLORS“. Atman Ser y Crecer - Centro de terapia y crecimiento personal - Actividades. Busca en cada uno de los meses las actividades que desarrollamos.
Si abres las carpetas con el puntero podrás descubrir las citas que esconde y sus contenidos. Si quieres participar en ellas puedes preinscribirte. Cada jueves a las 20.00 h, para profesionales de la relación de ayuda que hayan pasado por el curso de Formación en Técnicas de Autoayuda o que quieran supervisar su trabajo con esas herramientas. Responsable: Chema Alvear "Lo esencial es invisible a los ojos; sólo se ve bien con el corazón".
Educació emocional, una filosofia de vida. Victor küppers. küppers&co. Inteligencia Social y Emocional. Blog de Javier Iriondo.