“El consumo de pornografía en la red comienza a los 10 años” ¿El móvil se está convirtiendo en una adicción?
El 75% de la población mundial afirma tener dependencia del teléfono móvil. Eso es mucho. España es el país europeo con mas adicción adolescente a la red, el 32,3%, mientras la media europea se sitúa en un 12,7%. ¿Cuál debería ser la edad de tener móvil? Los 16 años, antes no están preparados a nivel de desarrollo madurativo del cerebro, y tampoco lo necesitan. ¿Cobardía? Se sienten más cómodos relacionándose protegidos detrás de una pantalla, en el cara a cara no saben desenvolverse y son altamente cobardes.
Sus modelos y emociones pasan por la red. Nunca será lo mismo tocar, oler, ver y sentir que lo que te transmite una pantalla. ¿Qué datos tenemos? Sabemos que el 92% de las fotos que se envían las ven otros ojos que no son las del receptor original, que los adolescentes miran el móvil cada cinco minutos, que es lo último y lo primero que ven al despertar. Todo eso es de adicto... Suena triste. FORTNITE, salva el mundo de la invasión de los mutantes. Edad recomendada: +13 añosPEGI: +12 añosIdioma: InglésPlataformas: Android, iOS, Switch, PC/Mac, Xbox, PlayStationDesarrollador: Epic Games y People Can FlyDistribuidor: Google Play/ App Store/ Xbox, PlayStation, NintendoPrecio: Gratuito,con posibilidad de realizar compras Capacidades que potencia: Actividad individual y cooperativaActividad competitivaAgudeza visualExpresión verbalRazonamiento estratégicoCreatividadSocialización ¿Conseguirás ser el último superviviente de esta aventura?
Elige al héroe o heoína que quieras, únete a un equipo de hasta cuatro jugadores, reúne las herramientas necesarias para explorar el entorno y colabora para construir fuertes y armas para sobrevivir. Después de que un misterioso cataclismo conocido como "la tormenta" acabó con el 98% de la población mundial, un grupo de supervivientes deberá colaborar para recuperar el planeta en las manos de un grupo de monstruos y otros seres humanos. Propuesta educativa 2019 def. Egonline cast. DINÁMICA SOBRE EL BUEN USO DE LAS REDES SOCIALES: text, images, music, video. By MAJODIELI Last updated 4 years ago Discipline: No category Subject: No topic Esta actividad consta de dos sesiones.
En la primera sesión trabajaremos las redes sociales y el buen uso que debemos hacer de ellas. Le pondremos a los alumnos un power point con una serie de preguntas que deberán plantearse. Seguidamente les daremos una ficha con un perfil de Facebook que deberán rellenar con su propia foto, y también tres solicitudes de amistad. El objetivo de la actividad es que los estudiantes conozcan el buen uso de una red social, así como también el cuidado que deben tener cuando expresan sus emociones o se sitúan a favor de alguna postura.
Los alumnos deben tener más cuidado con el uso de las redes sociales y concienciarse de que al otro lado de la pantalla se encuentran millones de internautas desconocidos. Escoltar també educa en l'era digital (Liliana Arroyo Moliner) M’he baixat Tik Tok i m’ha donat la benvinguda amb un vídeo d’una noia i la seva mare ballant a ritme de Rosalía.
Si saps de quina app parlo, probablement tens adolescents a prop. Si tens canalla i no saps de què va una de les tres apps més baixades del 2019, fes-los feliços preguntant si ells hi són. Posaran cara de sorpresa i acte seguit et començaran a ensenyar vídeo rere vídeo on surten joves imitant coreografies o participant en reptes. No et preocupis si no hi veus la gràcia o no veus on és la diversió. Pensa el que vulguis, però intenta no expressar-ho en veu alta. Preguntem poc als nostres adolescents i els escoltem encara menys, perquè ens hem convençut que viuen enganxats al mòbil i tenen el cap ple de pardals. OQUES GRASSES - MÉS LIKES feat. ZOO & Lildami (Fans del Sol) XIULA - PANTALLES (DINTRÍSSIM, 2018) XV Premis el CAC a l'escola. En la XV edició dels Premis el CAC a l’escola (curs 17/18) han participat un total de 71 centres públics, concertats i privats de Catalunya amb 101 treballs.
A la categoria A (centres educatius) s'han presentat 51 projectes, 35 a la B (treballs de recerca de l’alumnat de batxillerat) i 15 a la C (professorat de centres educatius). L'acte de lliurament dels Premis ha tingut lloc el dia 28 a l'auditori del CosmoCaixa, amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, el president del CAC, Roger Loppacher, la presidenta del jurat dels Premis, Carme Figueras i el director territorial de CaixaBank Jordi Nicolau. Identitat digital - Primària.
Si volem prendre consciència sobre què és la identitat digital i reflexionar sobre la importància de cuidar-la i de protegir-nos a la xarxa, cal que dediquem un temps a reflexionar sobre què entenem per "identitat".
I és que potser no en som del tot conscients, però la construcció de la identitat, del "jo", comença molt aviat (abans del primer any de vida), si bé es va allargant i modelant durant tot el cicle vital. Identitat digital. Si volem prendre consciència de què és la identitat digital i reflexionar sobre la importància de cuidar-la i de protegir-nos a la xarxa, cal que dediquem un temps a reflexionar sobre què entenem per "identitat”.
Es tracta d’un terme sobre el qual la humanitat sempre ha reflexionat i al voltant del qual s’ha generat moltes preguntes. Tanmateix, és un concepte al qual prestem molt poca atenció en el nostre dia a dia. En un moment com l’adolescència, en què els joves estan, precisament, cercant i construint la pròpia identitat, i en què se’ls fa tan important posicionar-se dins dels grups, per abordar la identitat digital resulta de vital importància que els oferim un espai de reflexió. Amb aquest itinerari volem plantejar preguntes que ens ajudin a analitzar què projectem de nosaltres mateixos al món. Davant d’aquesta nova realitat, hem de tenir molt present que, fem el que fem a la xarxa, és indispensable actuar amb consciència. Facebook lo sabe todo. 5lv m enteix. Què és eduCAC? El Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, presenta eduCAC, un programa d'educació en comunicació que neix amb l’objectiu prioritari de promoure l’educació mediàtica en àmbits educatius formals i informals. eduCAC té la voluntat de proporcionar, fonamentalment a les escoles, però també a les famílies, recursos educatius per fer un ús crític i responsable dels mitjans de comunicació.
Els objectius principals del projecte són: YouTube. Les pantalles, els nous xumets emocionals - L'ofici d'educar (El suplement) Pantallasamigas ciberbullying guia rapida. Mat didactic esteu pantallats. VID 20180212 WA0005. “Les dimensions presencials i digitals han d’esdevenir complementàries, quan són paral·leles i independents hi ha un problema” Entrevistem Jordi Bernabeu, especialista en la intervenció amb adolescents i joves sobre consum de drogues i usos de les TIC i les xarxes socials, qui analitza l'impacte i les raons de la sobreutilització de les pantalles.